Donderdag 24 maart wordt eenieder verwacht in Velp en wel bij het Astrum College. Hier worden we ontvangen door Rien ter Veen, ambassadeur van het Astrum College en zijn studenten. Vol passie prediken zij over de grootsheid van onderwijs en in het bijzonder, dat in Velp. Hoe vertaalt hospitality zich naar onderwijs en andersom? Hier gaan Rien en niemand minder dan Geesje Duursma, the First Lady of Hospitality en studenten gezamenlijk over in discussie en gesprek. 

Geesje is al meer dan 20 jaar ondernemer; gastvrijheidseconoom. Ze is onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau en won diverse awards met haar kennis van de 10 G’s rondom gastvrijheid. Zij is bij ons te gast in Velp om gezamenlijk het thema gastvrijheid vanuit een frisse blik te benaderen en nieuwe inhoud te geven. Wees er dus bij!

We sluiten de bijeenkomst gezellig af met een verrassend diner in het praktijkrestaurant La Rana van het Astrum College.

Programma:

17.00 uur Inloop met drankje

17.15 uur Welkom door Theo

17.30 uur Algemene ledenvergadering (incl. financieel jaarverslag en begroting)  

17.45 uur Rien ter Veen 

                 aan het woord over onderwijs & gastvrijheid  

18.00 uur Geesje Duursma

    aan het woord over gastvrijheid 

18.30 uur Diner in La Rana: praktijkrestaurant van het Astrum College

adres:

Gruttostraat 10 

6883 CN Velp GLD

Neem een bekende mee!

Een van de punten die we als bestuur echt van belang vinden is dat we graag meer introducees zouden willen zien. Want hoe groter de club, hoe meer er te netwerken is toch? Nieuwe gezichten, nieuwe gesprekstof.  Daarom willen we jullie vragen; Neem aankomende bijeenkomst iemand mee uit jouw kring. Of dat nou een collega, klant of andere bekende is. Als degene wat raakvlakken heeft met gastvrijheid of de sector is het al helemaal goed. Dus voel je vrij, meld de introducee gewoon even aan bij je eigen aanmelding zodat we rekening kunnen houden met diner!