Donderdag 22 september zien we elkaar weer na een mooie zomer. De bijeenkomst vind plaats bij de Heikamp in Ruurlo, in het bos. Hier worden we ontvangen en rondgeleid door eigenaar Bert van Zijtveld. Hij zal tevens een woordje doen over zijn bedrijf ‘de Heikamp verrast!’. Hierna zal een gastspreker the stage pakken, wie dat wordt houden we nog heel even voor onszelf.
Uiteraard is er genoeg ruimte voor netwerken, babbelen en socializen zoals normaal. Na het officiele gedeelte gaan we heerlijk samen eten.

Draag voor de zekerheid makkelijke kledij, we zijn immers in het Klimbos 😉

Programma

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Presentatie en rondleiding door Bert van Zijtveld
18.15 uur Presentatie gastspreker (nader te verklappen)
19.00 uur Diner
21.00 uur Afsluiting

adres:

De Heikamp
Hengeloseweg 2
Ruurlo 

Neem een bekende mee!

Een van de punten die we als bestuur echt van belang vinden is dat we graag meer introducees zouden willen zien. Want hoe groter de club, hoe meer er te netwerken is toch? Nieuwe gezichten, nieuwe gesprekstof.  Daarom willen we jullie vragen; Neem aankomende bijeenkomst iemand mee uit jouw kring. Of dat nou een collega, klant of andere bekende is. Als degene wat raakvlakken heeft met gastvrijheid of de sector is het al helemaal goed. Dus voel je vrij, meld de introducee gewoon even aan bij je eigen aanmelding zodat we rekening kunnen houden met diner!